söndag 3 juni 2018

Giraffen letar efter barn till HT 2018

Giraffen är ett litet tryggt föräldrakooperativ med 17 barn (endast 16 barn HT18) och tre pedagoger som nu letar efter nya barn som kan börja HT-18.

Förskolan ligger bakom Chapmans Torg och har en härlig gård med allt från fruktträd till pulkabacke. Lokalerna är mysiga med plats för både lek och lugna sköna stunder.

Vår personal arbetar med rytmik och massage, går på ”femmisgympa” med de större barnen, gör utflykter och går på teater och museum. Personalen är utbildad i genuspedagogik och jobbar aktivt för att behandla alla barn som individer efter deras egna förutsättningar och behov.

Vår kokerska arbetar tre dagar i veckan, övriga två dagar jobbar någon av våra föräldrar i köket. Barnen bjuds varje dag på hemlagad ekologisk mat.

Att vara förälder till ett barn på ett föräldrakooperativ innebär en del arbete men också stor insyn och delaktighet i barnens vardag och nära kontakt med de andra barnen och deras föräldrar.

Välkomna att höra av er till oss i rekryteringsgruppen:

rekrytering@forskolangiraffen.com

Inga kommentarer: