tisdag 15 juni 2021

 Är det dags att börja i förskola? Giraffen har lediga platser HT21!

Giraffen är ett tryggt litet föräldrakooperativ med plats för 16 barn. Vi har en stabil personalgrupp som varit hos oss i många år. Vi har också en kokerska som bjuder på hemlagad ekologisk mat tre dagar i veckan (två dagar i veckan tar vi föräldrar hand om matlagningen).

Vår förskola ligger bakom Chapmans torg, där vi har Majornas tveklöst bästa förskolegård. Vi har egen pulkabacke, fruktträd och plats för små cykelturer. Inomhus finns mysiga och praktiska lokaler med plats för både lek och lugna stunder. Musik, kreativa aktiviteter och lärande är självklara inslag under en dag på förskolan.

Vår personal är utbildad i genuspedagogik. Personalen jobbar aktivt med att behandla alla barn som individer med egna förutsättningar och behov. Samtidigt läggs stor vikt vid att lära barnen socialt samspel, att leka i grupp och att vara en god vän.

Att vara förälder till ett barn på ett föräldrakooperativ innebär visserligen en del arbete – men också en stor insyn och delaktighet i barnens vardag. På köpet kommer en nära kontakt med de andra barnen och deras föräldrar.

Låter det intressant? Skicka ansökan till: rekrytering@forskolangiraffen.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar